Brug disse tricks til at passe bedre på din hund

Sådan får du fat i det rigtige hundefoder
februar 14, 2020
Sådan vælger du det rigtige hundefoder
februar 22, 2020

Brug disse tricks til at passe bedre på din hund

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når man har valgt at få sig en hund så følger der selvfølgelig et stort ansvar med at man skal til at passe denne hund. Det kræver flere gå ture om dagen og selvfølgelig at den skal have mad og rent vand flere gange om dagen også. Mange bliver overrasket over hvor omfattende det er at have en hund så derfor hvis du står og overvejer det kan det være at du skal prøve at passe en hund i en uge eller to for at se om du kan klare til tidsmæssige pres der med følger.

Husk pelspleje og negleklipning

Hunden skal ligesom mennesket også forkæles en gang i mellem og derfor er det vigtigt at du som ejer ikek fornægter nogle af de her ting. Selvom hunden måske ikke synes det er lige sjovt hver gang den skal have klippet negle, så kan det gøre meget ondt på hunden hvis de ikke bliver holdt nede. Det er også vigtigt at man sørger for at holde pelsen flot og nydelig. Hunden bruger meget tid udenfor og er nok ikke lige så renlig som vi mennesker er generelt og derfor kan der nemt komme mange ting til at sidde fast i pelsen. Så husk at rense pelsen en gang i mellem så du ikke får hundetegn og andet til at sidde fast

Rent miljø

De ter vigtigt at holde et rent miljø for hunden. Hvis der er beskidt, vil det også påvirke hunden ligesom det vil påvirke os mennesker.

Hvis der sker noget med dig således at du ikke kan komme ud og lufte din hund, så kan det være du skal have en aftale med din nabo om at de kan komme og lukke den ud, ellers må du kontakt en låsesmed fra Helsingør der kan komme og klare det for dig