Dette skal du tage højde for, når du vælger hundefoder

Sørg for at fodre din hund godt
august 16, 2022
Tag dit kæledyr alvorligt
september 27, 2022

Dette skal du tage højde for, når du vælger hundefoder

Der er mange ting, du skal tage højde for, når du vælger hundefoder. For det første skal du overveje, hvilket slags foder, der passer til din hund. Er din hund en voksen hund eller en hvalp? Har din hund behov for særligt foder? Derudover skal du også tage højde for, hvad din hund kan tåle. Er din hund f.eks. allergisk overfor nogle ting? Så skal du sørge for at finde et foder, der ikke indeholder det, din hund er allergisk overfor. Og til sidst skal du også overveje, hvor meget foder din hund har brug for. Hvor meget foder din hund har brug for, afhænger af mange ting, f.eks. hundens størrelse og aktivitetsniveau. Det er derfor en god idé at læse etiketterne grundigt igennem, inden du køber hundefoder. På den måde er du sikker på at finde det foder, der passer bedst til din hund.

En godt bud: HIKE

HIKE Hundemad er et fodermærke, der har fokus på at lave sundt og nærende foder til hunde. HIKE Hundemad indeholder en balanceret sammensætning af proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, vitaminer og mineraler, der er tilpasset hundens behov.

Du skal ikke give din hund for mange godbidder

Selvom godbidder kan være gode og lækre, og nogle gange være sunde for din hund, så skal man altså passe på med at give sin hund for mange. Det er nemlig ikke sundt, hvis din hund får for mange godbidder. Det kan faktisk være skadeligt for din hunds helbred. Hvis din hund er overvægtig, så er det en god ide at finde ud af hvor mange kalorier/energi, som din hund skal have på en dag. Derefter kan du beregne, hvor mange kalorier/energi hver eneste godbid indeholder. Herefter kan du udregne, hvor mange godbidder din hund må få på en dag.

Jeg håber artiklen har gjort dig klogere på dit valg af hundefoder.