En rigtig gaming skærm er et krav til de professionelle

Baadbiksen
3 tips til at købe det rigtige bådudstyr til den rigtige pris
januar 28, 2021
hund henter bold
Derfor skal du have en hund
marts 5, 2021

En rigtig gaming skærm er et krav til de professionelle

Tilbage i tidernes morgen, i 90’erne, da næsten alle hjemmecomputere kunne køre de fleste spil, var der ikke nogen speciel grund til, at man skulle investere specielt mange penge i gaming udstyr.
Nu om dage er det dog helt anderledes.

En normal hjemmecomputer ville knap nok kunne køre de nyeste spil på deres dårligste kvalitet, og selv hvis de kunne, ville en normal skærm ikke have en chance for at kunne vise et bare nogenlunde tilfredsstillende billede.

Derfor er det vigtigt nu om at dage at investere i noget godt udstyr, om det så er computeren eller en rigtig gaming skærm.

Hvad er vigtigt ved en gaming skærm?

Nu om dage er der nogle forskellige ting, som afgør, hvor god en skærm er, og hvilke spil de er lavet til. En af de helt store faktorer, man skal tænke over ved en gaming skærm, er deres refresh rate, også kaldet deres hertz. Det er denne, som afgør, hvor flydende et billede vil være i et spil. En skærm med en høj Hz vil være rigtig god til især online FPS-spil som Counter-Strike

En anden ting, som også har en meget stor betydning for en gamer, er hvor god billedkvaliteten er. Dette betyder ikke helt lige så meget i FPS-spil, men især i MOBA og MMORPG’er er billedkvaliteten noget, som virkelig afgør, hvor meget man kan leve sig ind i spillet. Jo bedre kvaliteten er, jo mere levende bliver de forskellige farver.

Den tredje ting, som er vigtig for en gamerskærm, er hvordan den er udformet. I rigtig mange år har næsten alle skærme været flade, men nu er kurvede skærme ved at vinde sig ind på markedet, og ikke uden grund. De er ofte nemmere ved øjnene, og de tilbyder også mere levende billeder.