Giv plads til din hund

Sådan køber du det rigtige foder til din hund
maj 21, 2020
Sådan forvandler du din lejlighed med farver
september 20, 2020

Giv plads til din hund

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er du heldig at være hundeejer? At have en hund betyder, at der skal være plads til en ekstra. I hjemmet skal der rumme af plads til din hund, så den har mulighed for at bevæge sig rundt og lege. Du kan derfor læse mere her, hvordan du giver din hund plads.

 

Indretning

Din hund skal bevæge sig frit rundt indenfor samtidig med, at du kan fortælle den, at den ikke må hoppe op i sofaen. Dog ses en tendens til, at mange hunde gør dette alligevel. Du bliver derfor nødt til at indrette dig efter din hund, hvilket du bl.a. gør ved at vælge billigere møbler, som kan tåle besøg af en hund. Du kan opdrage din hund til ikke at hoppe op i sofaen og i din seng, men alle disse ting, er noget, som hver enkelt hundeejer selv skal finde ud af.

Når du indretter dit hjem, skal du tage højde for, at du ikke skal placere skrøbelige ting i hundehøjde, da din hund kan komme til at vælte f.eks. en vase med halen. Ligeledes kan det værst tænkelige ske nemlig, at din hund kommer til skade. Sørg for at værelserne rummer af plads til leg. Tænker du ”kan det betale sig med opbevaring i garagen?”, så er svaret ”ja”. Et hjem fyldt med ting kan kræve en oprydning for at give din hund god plads. Ryd derfor ud i dit hjem og stil tingene ud i garagen.

 

Udendørs leg

Din hund skal luftes et par gange om dagen, men hvorfor ikke luk din hund ud i haven, når du er hjemme? Du giver din hund ekstra plads ved at have en have, som er hundevenlig. Sørg for at der er hegn rundt om din grund. Ligeledes kan du lægge havefliser ude foran, så du har mulighed for at sidde og nyde en kop kaffe, mens din hund snuser rundt.