Gode forberedelsestips til dig der skal have hund

Syng din drøm frem – og meget andet – i et godt lydstudie
september 22, 2021
En ejendomsservice der fokuserer på kvaliteten
marts 5, 2022

Gode forberedelsestips til dig der skal have hund

Hunden kaldes jo også meget populært for menneskets bedste ven, og det kan helt klart godt ses rundt i de danske hjem. Der er enormt mange danskere, der har en hund, og så er der jo også dem, der har flere. Det er både folk der bor alene og familier, der nyder godt af hundens tilstedeværelse hver eneste dag – men hvordan forbereder du dig egentlig, hvis der snart flytter en lille hund ind i din bolig?

Få skrøbelige ting ud af hundens rækkevidde

Når du skal have en hund, og især hvis der er tale om en lille hvalp, kan det næsten sammenlignes med at skulle have et lille barn. Den nye hund vil nok være meget interesseret og nysgerrig på sit nye hjem, og er derfor meget tilbøjelig til at gå lidt på udflugt, for at se hvor den skal bo henne nu. Dette bliver først et problem, hvis den nu render ind i en værdifuld vase eller en flot glaslampe, som du er meget glad for – derfor er det en god ide at få alt dette af vejen, mens hunden stadig er en lille, energifyldt hvalp.

Få anskaffet den rigtige mad

Der er mange meninger om, hvad en hund skal spise for at være sund, og selv hvis du gik til forskellige dyrlæger, vil du nok også kunne få et par forskellige svar. Heldigvis findes der mange foderløsninger, der gerne skulle indeholde alt det, din hun har brug for i en sund og varieret kost. Mangler du foder til din hund, kan du f.eks. finde carnivor hundefoder her.

Hav legetøj klar

I hele hundens liv, men særligt den første tid, er det vigtigt at stimulere den. En rigtig god måde at gøre dette på, er med forskelligt legetøj – også det der larmer, selvom det måske er lidt irriterende for dig som ejer.