Gør haven sommerklar

Skab hygge for hele familien
maj 17, 2021
Få det godt med din partner igen gennem parterapi
juni 10, 2021

Gør haven sommerklar

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Det er nu, du skal gøre din have, din gård eller din terrasse sommerklar. Læs med her og få nogle fifs.

Indret haven til børnene

Når man er barn, så findes der ikke noget bedre end en have eller en stor gård, man kan lege i. Hvad enten du har en kæmpe fodboldbane af en græsplæne, et lille frimærke eller en flisegård, er der mulighed for at få en børnevenlig have. Plejer du for eksempel at frisere din have og have en masse nysselige bede? Prøv at finde et sted i din have, hvor der er plads til at buske og træer kan få lov at gro mere vildt. Et sted hvor børnene kan gemme sig, bygge hule, lege gemme og bare være alene væk fra de voksne. Har du ikke den mulighed, så find alligevel et sted, hvor børnene kan være. Byg eller køb et legehus eller sæt et fint badebassin op. Legehuse og badebassiner fås i alle størrelser og vækker helt sikkert lykke hos de mindste.

Indret haven til de voksne

De voksne skal naturligvis også kunne bruge haven, gården eller terrassen. Er du en vandhund, ligger det naturligvis lige for at indkøbe et lidt større badebassin. Sådan et med plads til hele familien. Så er I sikret vandsjov hele sommeren. En god ide er dog også at sørge for, at der er et særligt roligt sted. Måske et sted der kun er de voksnes eller blot et hjørne af haven, hvor der ikke leges vildt. Find for eksempel et særligt solrigt hjørne og sæt eventuelt en rosenbænk op. Den fylder ikke meget og passer ind de fleste steder. Her er plads til samtale, men også til at smække benene op og nyde sommeren i solen med en god bog.