Har du en hund? Bestil en tandrensning

Brug din sunde fornuft
december 29, 2020
Disse ting har du brug for, før du får en hund
januar 15, 2021

Har du en hund? Bestil en tandrensning

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når du har en hund, er der mange ting at tænke på. Den skal aktiveres, fodres, nusses og plejes. Selvom det er rigtig hyggeligt at have en hund, så medfølger der også et stort ansvar.

Der er nogle ting, som du måske ikke lige tænker på. Husker du f.eks. at få din hunds tænder renset en gang imellem?

Vær opmærksom på din hunds tænder

Det er altid vigtigt at være opmærksom på din hunds tænder, for de kan sagtens få skader og sygdomme, som naturligvis ikke er gode for din hund. Hvis din hund render rundt med skader i sine tænder eller mund, går det ud over dens livskvalitet.

Til gengæld kan det godt være svært for dig at vide, hvornår din hund har problemer med sine tænder. Derfor skal du holde øje med symptomer såsom dårlig ånde, nedsat appetit, brunlige eller gullige plamager på tænder el.lign. Det kan alt sammen være tegn på, at din hund har brug for en tandrensning. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din hund har brug for en tandrensning eller ej, kan du altid spørge din lokale dyrlæge til råds.

Hvis du bor i Birkerød, Farum eller Furesø på Nordsjælland, finder du tandrensning af hund her.

Bestil en tid til tandrensning i god tid

Når først din hund har fået nogle skader i sine tænder, kan der som regel godt gøres noget ved det. Dog er det langt bedre, hvis det aldrig når til, at din hund får nogle skader. Derfor skal du huske at få renset din hunds tænder i ny og næ, så de kan blive vedligeholdt. Det er ikke nogen god idé at blive ved med at udskyde det, for det kan sagtens være, at der allerede er skader på vej, som kan nå at blive reddet med en tandrensning.