Hold styr på din hund med GPS tracker

Allergi overfor hunde
september 19, 2017
hund
Planlæg maden til din hund
september 29, 2017

Hold styr på din hund med GPS tracker

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du har en hund, har du med stor sandsynlighed også været ude for, at den hund har været løbet væk, så du har måtte være ude og lede efter den. Det er i hvert fald noget, de fleste hundeejere kommer ud for på et eller andet tidspunkt. For langt de fleste ender det lykkeligt, men der er også nogen der ikke har held med at finde hunden igen, hvilket skyldes at den er løbet ud på en vej eller lignende, hvilket naturligvis er de fleste hundeejers værste mareridt.

Der er ingen tvivl om, at du nok elsker din hund, og du gerne vil holde styr på hvor den er henne, ikke mindst hvis den har mulighed for at være udenfor, hvor den kan løbe lidt rundt. Heldigvis kan teknologien endnu en gang komme os til undsætning. Der er nemlig lavet en lang række forskellige halsbånd til hunde, hvor man via GPS kan holde øje med, hvor hunden færdes og ikke mindst finde den, hvis den skulle løbe væk. Hvis du investere i en tracker slipper du for at gå med frygten for at din hund løber væk, og du ikke kan finde.

Nogle af disse løsninger kører med et abonnement, hvor man betaler et månedligt beløb, men man kan også vælge modeller som FOLLOWiT, hvor det er gratis, men at det kræver et simkort, da signalet naturligvis skal kunne sendes til dig. Du kan så følge hundens færden på din smartphone. Det eneste du skal betale er så simkortet (du kan se billigste mobilabonnementer her), der er også nogen teleselskaber, der tilbyder et gratis ekstra simkort i forbindelse med ens abonnement, hvilket naturligvis kan være værd at undersøge, så man undgår at betale mere end nødvendigt om måneden.