Lav gymnastik med din hund

hund og bold
Dette må din hund absolut ikke spise!
oktober 9, 2017
hund
Skab det bedste miljø for din hund
oktober 19, 2017

Lav gymnastik med din hund

hund henter bold

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du er en af dem, som elsker at lave gymnastik hjemme i stuen, men du mangler måske en partner til at gøre det ekstra sjovt. Det er relativt nemt at komme til livs, hvis du har en hund. Mange kan godt lide at lave gymnastik om morgenen, og hvis man gerne vil have lidt sjov med det, kan man tage sin hund med. Det betyder dog ikke, at hunden skal lave samme øvelser, som dig. Det betyder bare, at man kan tage hunden med i legen, så den også bliver aktiv. Det kan være en sjov oplevelse at have sin hund med, da det altid er sjovt.

Vælg den rigtige musik

Når man skal lave gymnastik med sin hund, kan det være en god ide at finde noget musik, som passer til. Her kan man finde noget musik, som passer til situationen. Det må gerne være noget musik med lidt rytme i, så man kan røre sig til det. Det kan også være godt for hunden, at der er musik til legen, så den får en oplevelse af en intimkoncert, som hunde også kan føle.

Find en leg som passer til hunden

Når man skal lave øvelserne, er det vigtigt, at man finder en leg, som passer til hunden. Den skal også føle, at den er en del af øvelserne. En god leg kunne f.eks. være, at den skal hente bolden, når du kaster den. Det giver også dig mulighed for at lave dine øvelser, mens hunden henter bolden. Hvis man gerne vil gøre noget ekstra for hunden, kan man give den en godbid, hver gang den henter bolden.

Kan give et specielt bånd til hunden

Det er vigtigt at lege med ens hund, da det kan give et helt specielt bånd til hunden. Hunde elsker at lege, og det er med til at holde dem aktive. Det kan derfor være sundt for hunden, hvis man har den med til gymnastik.