Dette må din hund absolut ikke spise!

hund
Rummet har betydning for din hund
oktober 2, 2017
hund henter bold
Lav gymnastik med din hund
oktober 16, 2017

Dette må din hund absolut ikke spise!

hund og bold

Der findes mange elementer som ens hund ikke må spise, og det behøver ikke at være ens egen skyld, hvis uheldet er ude, og din hund har spist noget, den ikke måtte. Hunde kan nogen gange være hurtige og snuppe noget, uden man overhoved har set det. Det kan derfor være en god ide at gemme nogen specifikke ting væk, da nogen elementer kan være farlige at spise.

Gem babylegetøjet væk

Et element som kan være meget vigtigt at gemme væk, er babylegetøj. Babylegetøj kan være småt, og hunden har derfor stor mulighed for at hapse det. Sørg derfor altid at gemme babylegetøjet væk når du leger med hunden, så du undgår at skulle lede forgæves efter det, fordi din hund har spist det.

Bolde er en god ting – De skal bare ikke være for små

Hunde elsker at lege med bolde, alt fra tennisbolde til fodbolde. Det er dog vigtigt, at boldene ikke er for små, da hunden kan ende med sluge den. Hvis I derfor skal give en bold til jeres hund, er det vigtigt, at i anskaffer jer en stor nok bold, så hunden ikke kan sluge den. En god ide kan være en lidt flad fodbold, hvor hunden har mulighed for at bide fast uden nogen risiko for at sluge den.

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, og din hund kommer til at spise noget, som kan være farligt, skal du tage aktion med det samme. Her er det vigtigt, at du kontakter en dyrlæge med det samme. Hvis elementet er meget lille, kan der være mulighed for, at hunden skider elementet ud. Hvis elementet er for stort, kan det være farligt for hunden. Ved en dyrlæge kan man få elementet ud, uden at hunden kommer til at tage skade ved det. Sørg derfor altid at ringe eller kontakte en dyrlæge med det samme, så hunden ikke tager skade.