Pas ekstra godt på legetøjet

rengøring
Husk at gøre rent efter din hund
november 8, 2017
hund
Varme er et vigtigt element for din hund
januar 12, 2018

Pas ekstra godt på legetøjet

legetøj

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange ting, som man skal passe på i boligen, når man har hund. Det kan være bestemte elementer, som hunden kan ødelægge, hvis man ikke lægger det ordentlig væk. Mange har haft problemer med specielt drengelegetøj, som hunden nemt kan få fat på, hvis det ligger fremme. I denne henseende kan det være en god ide, hvis man har et sted, hvor man kan ligge det hen, hvis man ikke vil have det ødelagt, af ens hund. Hunde har det med at nappe de ting, som de kan få fat på. Det kan derfor være en svær udfordring, hvis der er nogen elementer, som man ikke vil have ødelagt.

Husk at gemme bestemte elementer væk

Hvis man gerne vil undgå, at ens hund ikke opfanger nogen bestemte elementer, kan det være en god ide, hvis man husker at gemme dem væk. Hunde har svært ved at finde ud af, hvilke elementer de må bide i, og hvilke de ikke må. I denne sammenhæng kan det være en god ide, hvis man hjælper dem lidt på vej, og gemmer vise elementer væk, som de ikke må få fat på. Det kan specielt være drengelegetøj, som hunden kan finde på at bide i, da de har mange farver, som kan lokke hunden.

Det er aldrig hundens skyld

Hvis hunden får fat i et element i boligen, som den ikke må bide i, skal man altid huske, at det aldrig er hundens skyld. Det er ens eget ansvar, at man får gemt det væk, så den ikke kan få fat på det. Husk derfor altid at rydde op efter dig, hvis hunden ikke må få fat på det. Dermed kan man også undgå, at hund opsnapper noget, hvis den ikke må. At rydde op efter sig selv kan derfor hjælpe en godt på vej, hvis man ikke vil havde ødelagt noget i hjemmet.