Planlæg maden til din hund

Hold styr på din hund med GPS tracker
september 21, 2017
hund
Rummet har betydning for din hund
oktober 2, 2017

Planlæg maden til din hund

hund

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Går du meget op i, hvad din hund indtager af føde, kan det være en god ide at planlægge. Mange hunde kæmper med overvægt, fordi de ikke spiser ordentligt i løbet af ugen. Dette er selvfølgelig ikke hunden skyld, da ejerne har ansvaret for hvad hunden indtager af føde. Der findes mange gode måder at undgå problemet på, og det behøver ikke at være en lang og svær proces.

Lav en madplan for hele ugen

Hvis du ønsker, at din hund spiser sundt, kan du lave en madplan for hele ugen. En madplan til hunden kan fungere lige som en madplan for hele familien, hvor der skal stå, hvilke mad den skal have de pågældende dage. Så har man også tid til at lave maden, hvis det skal forberedes nogle dage før. For at få et overblik over dagene kan I printe madplanen ud og hænge en op, så alle i familien kan følge med. Her er det vigtigt, at I har blæk patroner i printeren, så I ikke skal til at skrive den om på papir. Mange har fået stor glæde af en madplan for deres hund, da man nogen gange kan miste overblikket, over hvilke føde ens hund indtager i løbet af ugen.

Vælg kun det sundeste fodre

Hvis man ikke gider at stå med en kostplan for hele ugen, kan man også vælge det sundeste hundefodre. Ved at vælge det sundeste fodre er man sikker på, at ens hund får det helt rigtige fodre, og at den ikke tager for meget på. Det sundeste hundefodre er mange gange også det dyreste, og det kan derfor være omkostningsrigt, hvis man vælger denne løsning. Mange vil dog gerne give deres hund det bedst mulige fodre, så økonomien spiller ikke den centrale rolle. Der findes dog også almindelig hundefodre som kan være lige så godt, så man ikke skal bruge alt for mange penge på det.