Rummet har betydning for din hund

hund
Planlæg maden til din hund
september 29, 2017
hund og bold
Dette må din hund absolut ikke spise!
oktober 9, 2017

Rummet har betydning for din hund

hund

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis man har et specifikt rum, hvor man plejer at sætte sin hund, når man f.eks. er på arbejde, eller når man ikke er hjemme. Så er det vigtigt, at rummet er indrettet efter din hunds behold. Det betyder ikke, at rummet skal indrettes med dyre og flotte møbler. Det betyder bare, at rummet skal indrettes, så hunden ikke bliver syg eller føler ubehag ved at være der.

Rummet skal passe til din hund

Hvis man har et specielt rum til ens hund, er det vigtigt, at det passer til din hund. Hunde kan være meget forskellige, og har forskellige behov. Nogen hunde er meget aktive, selvom man ikke er hjemme. Mens andre hunde er mere rolige, og sover det meste af tiden, når de er alene hjemme. Hvis din hund er meget aktiv, er det vigtigt, at dit rum er stor nok, så den har mulighed for at bevæge sig. Hvis det er et for lille rum, kan det stresse hunden. Dette er specielt store hunde, som kræver mere plads end små hunde. Hvis din hund er mere rolig, og gerne vil sove, er det vigtigt, at den kan ligge ordentlig. Det kan derfor være en god ide, at have en hundekurv eller nogle tæpper hvor den kan ligge i.

Rummet må ikke være fugtigt 

Det er meget vigtigt, at det rum hvor ens hund befinder sig i, ikke er fugtigt. Fugtighed kan give skimmelsvamp, og det er bestemt ikke sundt for nogen hunde. Hvis man har bøvl med fugtighed og skimmelsvamp, kan det være en god ide at anskaffe sig en affugter (kan blandt andet købes her). Så er man helt sikker på, at ens hund ikke bliver syg pga. fugtighed i rummet. Hvis dette ikke hjælper på problemet, kan det være en god ide, at man finder et andet rum i hjemmet, hvor hunden kan være. Ingen hunde kan tåle at være i et rum med skimmelsvamp.