Sådan serverer du is til din næste fest

Få det godt med din partner igen gennem parterapi
juni 10, 2021
Guiden til dig, som skal have hund
september 6, 2021

Sådan serverer du is til din næste fest

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En god sommerfest har brug for en ting: Is. Hvis du skal holde sommerfest og gerne vil vide hvordan du skal servere is, så kan du læse med her. Det lyder måske som en meget nem ting at serverer is, men der er nogle ting som man kan huske på der gør det nemmere at sætte isen frem og gør det nemmere for gæsterne at håndtere, alt det kan du læse om her i teksten, og forbedre dig på til festen.

De rigtige materialer

Der er nogle ting man skal sørge for at have når man skal servere is for sine gæster. Det er blandt andet nogle isbæger af pap. Så kan gæsterne tage deres egen is i et isbæger og selv vurder, hvad de vil have og hvor meget de vil have. Et isbæger af pap er en god ide at have fordi det sparer dig opvask af en masse skåle, og det er også meget smartere at gæsterne kan stå med dem udenfor eller sætte sig, hvor de vil og snakke med dem de vil. Med papbægerne undgår man at smadre skåle og få glasskår i haven, og det er generelt meget nemmere.  Husk også at købe skeer og servietter, sådan at man nemt kan spise sin is.

Selve isen

Der er mange valg der skal træffes når man skal vælge selve isen. Det kan være købt is fra et supermarked, ellers kan man gå skridtet ekstra og købe is fra ens yndlings is butik og tage det med hjem til festen. Husk at vælge nogle varierende smage så alle har noget de kan lide. Man kan hertil supplere med flødeskum og syltetøj eller guf og chokolade sovs. Så er man sikker på at alle er tilfredse og glade, og kan nyde isen i det dejlige vejr.