Sådan får du fat i det rigtige hundefoder

Sådan finder du den bedste hundefoder uden for landets grænser
februar 13, 2020
Brug disse tricks til at passe bedre på din hund
februar 19, 2020

Sådan får du fat i det rigtige hundefoder

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan til tider være utrolig svært at finde det rette foder til sin hund. For nogle hunde kræver mere foder end andre, og en anden slags, grundet allergi eller andet. Det er derfor en god ide at kigge efter hvilket foder der skal gives, hvilken pels hunden har, og hvad dyrlægen anbefaler.

Hvad skal der kigges efter

Når der skal købes nyt foder så er det en ret god ting at vide hvad der skal kigges efter. Det er ting som hundens vægt, allergi, alder og ikke mindst aktivitetsniveauet. Det er alle nogle vigtige faktorer som spiller ind når både skift af foder foregår men også når du skal købe foder for første gang. Hvis ikke der bliver fodret ud fra de rigtige faktorer så kan du risikere en overvægtig hund, døjelse med skæld og måske fældning. Det er dog noget man som hundeejer helst ser sig fri for.

Tag udgangspunkt i din hunds pels

En god ting er at kigge på hundens pels, om den er fedtet, fælder din hund meget eller hvad er det der sker? For den kan sagtens mange fedtsyrer og protein, og det er en god ide altid at købe foder som er rig på Omega-3 og protein.

Disse to ting er med til at styrke pelsen og ikke mindst give en god struktur i pels, og give en god muskelopbygning. Det bidrager også til en sund hud, for nogle hunde døjer nemlig med kløe og irritation. Det kan skyldes foder med korn, evt. prøv kornfrit.

Hundens størrelse

En anden vigtig ting er at det er vigtigt foderet er tilpasset til hundens størrelse. Det vil sige der skal en vis mængde protein til , og derfor er størrelsen på hunden vigtig. Hvis du er i tvivl så spørg din lokale
dyrlæge Odense eller kig på www.vetgruppen.dk