Sådan køber du det rigtige foder til din hund

Hvorfor er hundefoder på abonnement en god idé?
april 30, 2020
Giv plads til din hund
september 6, 2020

Sådan køber du det rigtige foder til din hund

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Lav ikke fejl, mad er den vigtigste faktor i din hunds liv. Gennem diæt er han nødt til at få alt, hvad hans krop har brug for: fra den energi, der er nødvendig for at fortsætte med at jage disse kugler til det utrolige udvalg af næringsstoffer, der danner hvert væv og holde hver cellulær proces igang, skal det hele leveres gennem hans diæt. For meget eller for lidt af noget næringsstof kan hurtigt forårsage forstyrrelser, og hvis der kommer noget i din hunds diæt, som ikke skulle være der, kan du være sikker på, at problemer ikke er langt væk. Fra fravænning helt frem til alderdom er det diæt mere end nogen anden faktor, der bestemmer kvaliteten og længden af din hunds liv.

Du skylder din hund at få hans mad rigtigt, men ikke bekymre dig, vi er her for at hjælpe hele vejen!

Hvilket foder er det bedste til din hund?

Det evige spørgsmål … hvad skal jeg fodre min hund?

Desværre er der ingen svar. Vi kan hjælpe dig med at vælge fødevarer med de bedste ingredienser, og finde kvalitets hundemad til gode priser, men ingen mad passer til enhver hund. Forskellige hunde klarer sig bedre på forskellige diæter, så valg af mad vil altid medføre en vis mængde prøve og fejl.

Når det er sagt, ved at læse etiketter til kæledyrsfødevarer og vide, hvad man skal kigge efter, kan det være lettere at finde den rigtige mad, og det er her vi kan hjælpe.

For det første skal du vælge, hvilke typer fødevarer der bedst passer dig og din hund, og der er masser at vælge imellem! For en omfattende guide til alle de typer fødevarer, der er tilgængelige fra tør til rå, komplementære til komplette.