Skal du på ferie uden din hund?

Motion
maj 3, 2017
Allergi overfor hunde
september 19, 2017

Skal du på ferie uden din hund?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange danske familier har hund. Samtidig er danskerne blandt det folkefærd, der rejser mest i verden. Det er ikke altid den bedste kombination, for en hund er et krævende væsen, der har behov for menneskelig kontakt, mad, aktivitet og kærlighed. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du tackler dén udfordring.

Skal du kun være væk i en kort periode?

Skal du ikke være væk i mere end én dag? Så er det en god idé, hvis du enten laver en aftale med et familiemedlem, en ven eller en nabo omkring, at de kommer og fodrer din hund og lufter dem. Alternativt kan du købe en foderautomat, der kan styres direkte fra din smartphone. Her kan du selv indstille, så du selv bestemmer, hvornår hunden skal fodres. Det kan være en god løsning, men husk, at din hund alligevel har behov for menneskelig kontakt og kærlighed. Se priser på stort udvalg tilbehør til mobilen her.

Der er mange fordele ved en foderautomat. Den har eksempelvis en indbygget mikrofon og højttaler, så du kan kommunikere med din hund, når du ikke er hjemme. Du kan eksempelvis optage en meddelelse, som afspilles, når hunden skal have mad. Samtidig har du mulighed for at regulere hundens spisevaner, så den ikke selv doserer sin føde. De virker både med våd- og tørfoder. Egner sig især, hvis du er væk i en dag eller skal på weekendophold.

Den bedste løsning

Den bedste løsning er at lave en aftale med et familiemedlem, en nabo eller en af dine venner, der kan komme og lufte din hund. Skal du på ferie, og har du ikke nogle, der kan passe hunden, så kan det være en fordel, hvis du afleverer din hund på en hundepension. Her vil personalet tage sig godt af din hund, og du kan komme og hente den, når du skal hjem igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *