Skal du til at have en hundehvalp? Læs gode råd her

Hundefoder – hvilken type skal du vælge til din hund?
november 14, 2020
Brug din sunde fornuft
december 29, 2020

Skal du til at have en hundehvalp? Læs gode råd her

Du har været skrevet op til en lille hvalp længe, og endelig er det din tur til at blive beriget og få en lille hvalp. Det er en glad tid i går i møde, og dine børn har også glædet sig meget. Du ved dog også godt, at det er et stort ansvar, og selvom det naturligvis kommer til at være en god proces at få en hund, så kommer det også til at være hårdt.

Dog er det alting værd, og det tænker i helt sikkert også. Men det kan godt være, at i skal have nogle god råd med på vejen, så i får den bedste start på hundelivet som muligt. Måske i aldrig har haft hund før, og så er det svært at vide, hvad du kan forvente.

Aktivere hunden

Det er godt, at du er sikker på, at du aktiverer hunden. Den skal nemlig ikke kede sig, og hunden har det også bedst ved at bruge sin hjerneaktivitet og lege. Der findes masser af hundelegetøj derude, der aktiverer hunden på mange forskellige måder.

Det kan godt være svært at styre sig, når man ser alt det forskellige hundelegetøj, og du får nok lyst til at købe det hele. Men det er en god idé at beherske sig lidt og så hold øje med, hvad hunden godt kan lide at lege med og så køb flere ting i den stil.

Opbevaring til hundetingene

Når du kommer til at få mange hundeting, kan det være en god idé at finde et system i opbevaringen, så det ikke kommer til at flyde overalt. Du kan finde nogle idéer til opbevaring her Globifix.dk.

En mulighed kan være at have forskellige kasser til de forskellige ting som maden, legetøjet osv. Det gør det nemmere for jer alle at finde de forskellige ting.