Ting du skal købe som ny hundeejer

hund
Varme er et vigtigt element for din hund
januar 12, 2018

Ting du skal købe som ny hundeejer

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er hunde i lige godt 450.000 danske hjem, hvilket svarer til at hver femte familie har en eller flere hunde. Hver eneste dag er der således rigtig mange, der kommer hjem med en hund. Hvis man er i den situation, at man skal have sin første hund, er der en del ting, man skal være klar over. At få en hund er nemlig ikke som en få en guldfisk eller en hamster. En hund kræver opmærksomhed, den kræver pleje og den kræver kærlighed.

Her er en række gode råd og tips til dig der skal have, eller overveje at skulle have en hund. For det værste man kan gøre som kommende hundeejer, er ikke at have sat sig ind i, hvad det vil sige at have en hund, og ikke mindst hvad det koster. Hvor meget dette er afhænger naturligvis af mange ting. Alt hvad hvilken type hund, og hvad anskaffelsesprisen er. Der er også stor forskel på, hvor meget en hund koster i foder.

Typisk siger man, at en almindelig hund koster omkring 10-12.000 kroner om året i rimelig faste udgifter som forsikring, dyrlæge, udstyr og foder. Skal den i hundepension eller til hundetræning stiger dette beløb naturligvis. Det kan dog også være mindre, men det er et godt gennemsnitligt beløb.

Ting du skal købe

At have en hund er ikke gratis, og der er nogle ting som du er nødt til at investere i. Der er i hvert fald to ting som du skal anskaffe dig, da det er lovpligtigt. Du skal således have en forsikring på din hund, og derudover så er det lovpligtigt at alle hunde over 8 uger bærer et hundetegn som dette. Derudover skal de være id mærkede, enten tatoverede eller chippede, og registreret i Dansk Hunderegister.

Det er de ting du ikke kan slippe uden om. Derudover skal du naturlivis købe en hundesnor eller sele, så du kan gå tur med den. Derudover skal der naturligvis være styr på de helt basale ting som mad og vandskål, hundekurv og legetøj.