Ting der skal med på ferien

Sådan vælger du det rigtige hundefoder
februar 22, 2020
Hvorfor er hundefoder på abonnement en god idé?
april 30, 2020

Ting der skal med på ferien

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Selvom det meste står i coronaens tegn lige nu, så kommer man heldigvis ikke uden om, at sommerferien også snart står for døren. Hvis du kigger med her, er det med stor sandsynlighed fordi, du er hundeejer. Hvis du skal i sommerhus, på camping eller lignende, er der ofte mulighed for at tage hunden med.

Når du skal rejse med en hund, også selvom det bare er i Danmark, så er der nogle ting der er gode at have med. Hvis du har haft din hund med på ferie før, så ved du det sikkert allerede godt. Det kan jo være, at det er første gang du skal have den med. Uanset hvad, så er der her nogle gode råd til, hvad der kan være godt at medbringe på sin ferie med hunden.

Hunde er ligesom os glade for rutiner og ting der fles trygt. Hvis ens hund har en seng eller en kun den ligger i, som kan klappes sammen, eller ikke fylder alverden, er det en rigtig god ide at medbringe denne. Den vil skabe tryghed, selvom alt omkring den er nyt. På den måde er der bedre sandsynlighed for at bevare natteroen.

Sørg for at have mad med til hunden hjemmefra, lad være med at satse på at kunne købe det, hvor i skal hen. Hunde har bedst af ikke at skifte for meget foder, så det er bedst at lade den få det den plejer.

Endelig er der nogle lavpraktiske ting forsikringspapirer, der naturligvis skal være på plads. Endelig kan det også være en god ide med et ekstra hundetegn (de kan købes billigt her). Det er som bekendt lovpligtigt med et hundetegn, og så er det ikke mindst helt essentielt, hvis din hund kan finde på at løbe væk. Strejfer den lidt om i et sommerhusområde eller på en campingplads, kan den have svært ved at finde hjem.

Da det er lovpligtigt, har den naturligvis allerede et hundetegn, men skulle det blive væk, er det godt at have et ekstra i baghånden.